Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto, dovolená, posezení s přáteli v dobré restauraci u vína anebo skvělá taneční párty v místním oblíbeném baru. Á propos, proč si nedopřát podobnou párty doma ve vlastním pohodlí? Moderní a prostorné kuchyně vám to hravě umožní – budete hvězdou večera!

Řada HANÁK PREMIUM, kuchyně LINE, provedení štěrkově hnědá, 7vrstvý lak z obou stran včetně hran, vysoký lesk/wenge, dýha mat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je to jedna z věcí, na kterou můžete myslet už při výběru vaší kuchyně! Ty tam jsou časy, kdy byla kuchyň miniaturním a účelovým prostorem s jediným úkolem – rychle uvařit. Dnešní kuchyně jsou často středobodem domácnosti, propojené s ostatními místnostmi, a tak se můžou lehce stát oblíbenou „destinací“ přátel a rodiny, která se nechá ráda pohostit. Pokud si tuto veledůležitou místnost správně zařídíte, můžete z ní vytvořit skvělé prostředí pro setkávání s přáteli. Ti k vám rádi přijdou na návštěvu s košíkem potravin z místního trhu a nechají se pohostit. Možná i přiloží ruku k dílu, až uvidí tu perfektní souhru praktického a krásného nábytku se všemi hi-tech pomocníky. Pobyt v kuchyni? Už jen zábava, výzva a kulinářské zážitky! Výrobce kuchyní a interiérového nábytku, firma HANÁK NÁBYTEK, a.s., vás o tom ráda přesvědčí.

Řada HANÁK PREMIUM, kuchyně GALAXIE, provedení žloutkově žlutá, 7vrstvý lak z obou stran včetně hran, vysoký lesk

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Představujeme Premiumcollection, tedy nejvyšší řadu HANÁK PREMIUM, která je tím nejlepším, co si můžete dopřát. Získáte nábytek vyrobený z nejkvalitnějších materiálů v nejpreciznější povrchové úpravě. Zajděte k některému z prodejců HANÁK a nechte si předvést třeba kuchyň v kompaktním 7vrstvém laku ve vysokém lesku. Nebo se nechejte okouzlit krásou dýhy. Je dost pravděpodobné, že vám daná kuchyň už nedá spát a uděláte jednu ze svých nejlepších životních investic. Dále zmíníme Trendcollection, letošní novinkovou řadu TREND, která oslovuje své zájemce nejmodernějšími dekory dřeva a taktéž vysokou kvalitou povrchové úpravy 7vrstvého laku z pohledové strany včetně hran. Moderní nadčasový design a osvěžující barvy, které předurčují trendy v nábytkářství, baví jak mladou, tak starší generaci. Nechejte se inspirovat na následující webové stránce.

Řada HANÁK TREND, kuchyně COMFORT, provedení 7vrstvý lak z pohledové strany včetně hran, štěrkově hnědá, lesk/dub cappuccino drsný

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Activecollection, tedy řada ACTIVE, je jakousi ekonomickou variantou nábytku HANÁK, která vám umožní mít doma i při menším rozpočtu značkovou kvalitu. Ať už vaše nákupy ovlivňuje věk (záliba kopírovat trendy a nevázat se dlouhodobě na jeden design) anebo jde o finance na kontě, vždycky myslete na to mít v rámci svých možností tu nejlepší kvalitu. Jsme si jisti, že se nadchnete, až prolistujete katalogy s kuchyňským, resp. interiérovým nábytkem firmy HANÁK NÁBYTEK, a.s. Tolik možností, variant povrchů a stylů totiž jen tak neuvidíte – nebudete vědět, která kuchyň se vám líbí víc! Různé kombinace pracovních a odkládacích ploch, ostrůvků a domácích barů nebo vestavné kávovary, výrobníky ledu atd. jsou perfektní inspirací právě pro vaši vysněnou kuchyň.

Řada HANÁK ACTIVE, kuchyně ELITE, provedení lamino dub cappuccino drsný

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Využijte všech možností, které se vám nabízí. Můžete pořádat soukromé lekce vaření pro přátele nebo se navzájem hostit podle vzoru některých oblíbených pořadů, kde se soutěží o nejchutnější menu. A pokud máte chuť na klidnější relaxaci, nechejte sousedy přinést lahvinku něčeho dobrého, posaďte se na domácí bar a probírejte věci všední i nevšední – s přáteli a doma je vždycky dobře!

Další články

Načítám