Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neustálé vyhlazování a žehlení kudrnatých vlasů Afroameričanek musí být obrovskou zátěží nejen pro samotnou kštici, ale i pro vlasové kořínky. Není pak divu, že jsou na nejvíce namáhaných místech přinejmenším zpřetrhané. Vlastní zkušenost s tím má Naomi Campbell (53), jež před necelým rokem šokovala paparazzi snímky z dovolené, během níž byla vidět její ustupující hříva. Čelo jí tak začínalo až na temeni hlavy. Jak je vidět, podobný problém nejspíš trápí i další topmodelku Tyru Banks (39).

Ta se dostavila o víkendu jako speciální host do pořadu The Grove a s moderátorem Mario Lopezem vedla rozhovor, a dokonce s ním a ještě s několika dalšími lidmi na pódiu tančila.

Bývalá hvězda přehlídkových mol a moderátorka soutěže Amerika hledá topmodelku má podobný problém jako Naomi, a to velmi vysoké čelo. Vpředu má přitom porost, ale pouze krátký a velmi prořídlý. Jedná se snad o důsledek častého a nešetrného zacházení s vlasy, nebo je důvod podivného vzezření jejího účesu úplně jinde?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám