Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Včerejší náhlý převoz kdysi hvězdné Ivety Bartošové (†48) do nemocnice už má jasnější vysvětlení. Zatímco doteď se spekulovalo o ukrutných bolestech břicha a některá média tvrdila, že jí prý selhávají játra, teď se objevily přesnější informace. Podle nich umělkyni praskl vřed na dvanácterníku a šlo doslova o minuty, aby ji ještě stihli zachránit!

Když Ivetu lékaři v pražské Krči v neděli hospitalizovali, okamžitě ji vezli na sál a následovala operace. Kdyby totiž chirurgové ihned neprovedli potřebný zákrok, mohlo krvácení do břicha Bartošovou prý i zabít. „Iveta už je v pořádku,“ uvedl pro Super.cz její bratr Lumír Bartoš. „Mohu potvrdit i se souhlasem Ivety, že jí prasknul vřed na dvanácterníku, proto byla urgentně operována, její stav je stabilizovaný, je v pořádku a těší se domů,“ sdělil následně Rychtář Prásku.

Její náhlé zhoršení zdravotního stavu samozřejmě může souviset s neléčeným dlouholetým alkoholismem a nadměrným užívání prášků. Odmítá si totiž připustit, že by byla jakkoli závislá a padly i všechny přísahy jejího přítele Josefa Rychtáře o tom, že ji do léčebny okamžitě po návratu z dovolené v Itálii dotáhne i násilím bez možnosti reversu. To dával jako podmínku svého setrvání s padlou zpěvačkou. Ani to však už neplatí.

Za Bartošovou se včera vydal i její expřítel Zdeněk Macura, lékaři ho k ní ale nepustili s tím, že nejsou návštěvní hodiny. Oba soci se pak v noci utkali v televizním duelu.

Situaci budeme dále sledovat.

Reklama

Další články

Načítám