Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Současný přítel Ivety Bartošové (†48), která v současnosti leží v nemocnici s prasklým vředem, který ji ohrožoval na životě, stále nedokáže překousnout, že mu jeho drahá polovička nasadila parohy se Zdeňkem Macurou (49). Josef Rychtář (65) teď proto hledá další fintu, jak ho pošpinit a zaměstnat policii. Žádá gynekologické vyšetření, a pokud se prý prokáže, že pěnice měla v poslední době pohlavní styk, chce na svého soka v lásce podat trestní oznámení! A co na to Macura? Podívejte se na video!

Josef Rychtář se přes všechny důkazy stále snaží veřejnosti (a možná i sám sobě) namluvit, že Iveta byla Zdeňkem Macurou unesena, držena v zajetí a nejnověji k tomu přidal i podezření ze znásilňování. Tomuto obvinění se Macura směje.

„To je klasická ‚rychtářovina‘. On se soustředí na něco úplně jiného. Tady se řeší Iveta a její zdraví a on si vymýšlí takové věci. Narušila se mu pseudoimage a myslí si, že když mě pošpiní, získá ji zpátky. Už jen to, že se tímhle zabývá, ukazuje, že ten člověk nemá zdravý úsudek,“ reagoval pro Super.cz obviněný zachránce Ivety.

Ten už nějaké ty intimnosti během dovolené s Bartošovou přiznal. Rozhodně odmítá, že by je Iveta prováděla nedobrovolně.

„Je mi odporné kohokoliv k něčemu nutit. Naopak bych měl spíš někdy přidat. Nerad s lidmi manipuluji nebo je přesvědčuji. Mně když někdo řekne ne, tak je to pro mě konec. Takový jsem,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám