Hlavní obsah
Článek

Snad už stokrát se probíralo, kdy se modelka Vlaďka Erbová (42) a fotbalista Tomáš Řepka (50) vezmou. Nejprve se čekalo, kdy už budou oba právně volní. Zatímco Vlaďka zvládla rozvod s hokejistou Zdeňkem Bahenským relativně rychle, ten Tomášův s manželkou Renatou se táhl podstatně déle.

Pak byla modelka těhotná, narodil se jim syn a Vlaďka hubla po porodu, aby měla zase svoje dokonalé míry. Mezitím si dokonce pár svatebních šatů vyzkoušela, ale v rámci svojí profese. I když se o svatebních plánech mluvilo, už jsme si mysleli, že se veselky nedočkáme a páreček spolu bude dál žít na psí knížku, i když už loni v zimě došlo k zásnubám. Ale den D konečně nastal.

Ze spolehlivého zdroje jsme se dozvěděli, že si řeknou své 'ano' právě dnes. Místo a čas svatby pár tají, stejně tak jako pozvaní hosté. Mezi nimi by se ze šoubyznysu měly objevit například Dominika Mesarošová (38) nebo Eva Decastelo (45), určitě nebude chybět Vlaďčina nejlepší kamarádka Kateřina Štiborková.

Svatební šaty by měla mít nevěsta stejně jako na minulé svatbě ze salonu v Teplicích, s nímž dlouhodobě spolupracuje, a minulý svatební model byl vydražen na charitu. Také o svém budoucím jménu je Vlaďka rozhodnutá. Bude Řepková Bahenská, jméno z prvního manželství si nechá kvůli dceři Viktorce.

Reklama

Další články

Načítám