Hlavní obsah
Článek

Ačkoliv se Josef Rychtář (65) snaží strašlivý stav Ivety Bartošové (†48), která včera skončila v nemocnici a musela být operována kvůli akutním bolestem břicha (někteří hovoří i o kolabujících játrech), hodit na Zdeňka Macuru (49) a vyčítá mu, že před zpěvaččiným útěkem jí koupil láhev bylinného likéru, kterým ji opil a neskutečně ji tak zřídil, ukazuje se, že lže! Novinářům podal hned čtyři různé verze příběhu, z nichž jedna se zdá být pravdivá. „Koupil jsem Ivetě jégra, protože ji bolel zub,“ řekl jedné reportérce Rychtář!

Zatímco v televizi při nedělním duelu se Zdeňkem Macurou tvrdil, že neví, zda si flašku pořídila Iveta nebo ji donesl pěnici muž, který mu posléze nasadil parohy, pravda je někde úplně jinde.

„Obešel jsem obchody a ověřil jsem si, že si ten alkohol Iveta pořídila u Vietnamců,“ tvrdil tehdy Rychtář Super.cz. Další novinář dostal úplně jinou verzi. „Vím přesně, jak tu láhev získala. Byla v pizzerii a tam si ji objednala,“ uvedl pro změnu Rychtář.

Jenže pravdivější bude asi verze o bolavém zubu a pořízení bylinného likéru přímo samotným říčanským podnikatelem s nevalnou pověstí. To nám ostatně potvrdil i Rychtářův nohsled, zvukař Standa.

Ten vůbec svému guru nepomáhá. Po útěku Bartošové na kameru řekl, že posledních čtrnáct dní byla padlá hvězda v kómatu. Pokud ji v takovém stavu Rychtář nechal bez pomoci a nezavolal lékaře, sám se dopustil trestného činu neposkytnutí pomoci.

Co se vůbec za zdmi uhříněvské vily dělo, nyní už pečlivě vyšetřuje policie. Jasné je nyní jen to, že ačkoliv se Ivetin problém s pitím snaží Rychtář hodit na Macuru, sám má na něm obrovský podíl a nemluví pravdu, když tvrdí, že Ivetě podával jen vinné střiky a nikoliv tvrdý alkohol.

Reklama

Další články

Načítám