Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První česká vítězka celosvětové soutěže krásy Miss Earth 2012 Tereza Fajksová (34) je od své výhry doslova na roztrhání. Každý měsíc zavítá do několika cizokrajných míst, kde jako velvyslankyně pro životní prostředí jedná s vládními představiteli o možnostech ochrany přírody. Díky titulu Miss Earth je o českou modelku v zahraničí postaráno jako o královnu.

„Když na pražském letišti nasednu do letadla a odlétám za svými královskými povinnostmi, tak pro mě nastává zásadní rozdíl. Při příletu na mě vždy čekají bodyguardi, několik delegátů, jezdím limuzínou s houkačkama a podobné vymoženosti,“ pochlubila se nablýskaným životem v zahraničí Tereza na opening párty první prodejny luxusní jihokorejské kosmetické značky v Evropě, kterou otvírala s taktéž brněnskou rodačkou, zpěvačkou Monikou Bagárovou (29).

Když se ale kráska vrátí za hranice své domoviny, tak pozlátko vyhasíná. „Pak zase přistanu zpátky v Praze, sednu na metro a pak autobusem do Brna jako normální člověk,“ krčila rameny modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám