Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Emma Smetana (36) si užívá horkých dnů v Praze. Žádný odlet do evropských letovisek ani neplánuje. "Na dovolené jsem byla v červnu v Itálii, přesně v době, kdy se v Čechách a na Moravě konaly povodně. Takže jsem měla trošku špatné svědomí, že si užívám moc hezké Itálie a nepomáhám uklízet. Zbytek léta strávím v práci, navíc začínáme zkoušet muzikál Lucie, který startuje v říjnu," řekla Super.cz Emma.

Dovolenou s přítelem Jordanem si vynahradí začátkem příštího roku. "Letos jsem trpěla tak dlouhou zimou, že mám v plánu si to nezopakovat a v lednu bych na delší dobu chtěla utéct do teplých krajů a vyberu si zbytek dovolené, která mi z letoška zbyde," prozradila Emma.

S Jordanem se chystají do Thajska. "Zní to banálně, ale já jsem v Asii nikdy nebyla, tak začnu tam, kde začali všichni. Doufám, že se to povede," upřesnila sexy moderátorka.

Žádné zásnuby ani svatba se ale v exotickém Thajsku prý konat nebudou. "Zasnoubili jsme se po čtrnácti dnech vztahu před pěti lety a necítili jsme doposud potřebu to posunout někam dál. V Asii bychom se určitě ani nezasnubovali, ani nebrali, bylo by nám líto, že u toho nemůžou být naši nejbližší," uzavřela Smetana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám