Hlavní obsah
Článek

Zatímco Iveta Bartošová (†48) ležela po nespecifikované operaci na oddělení JIP v chirurgickém pavilonu G3 Thomayerovy nemocnice v Krči, ani jeden z jejích ochránců neodvolal přímé vstupy do speciálního vysílání nočních Televizních novin na TV Nova.

Zdeněk Macura (49) setrval na svém místě před nemocnicí, kde už štáb stejně byl, protože odsud měl reportér přímé vstupy. Za Josefem Rychtářem (65) si museli kameramani a štáb zajet k Ivetinu domu do Uhříněvsi. A dobrali se pánové vyjma vzájemného osočování k něčemu?

Televizní diváci si mohli v podstatě vyslechnout to, co oba zopakovali v mnoha rozhovorech pro média. Macura přiznal, že Iveta pije půl litru tvrdého alkoholu denně, Rychtář se pochlubil, že když byla s ním, dokonce ji přeučoval z vína na pivo, s tím, že se sice jedná též o alkohol, ale aspoň slabší.

Oba si, zdá se, opravdu uvědomují, že Bartošová potřebuje odbornou pomoc a léčbu, kterou jí sami nemohou poskytnout, ale na poslední dotaz moderátorky Kristiny Kloubkové, která měla přenos na starosti, neodpověděli zrovna uspokojivě.

Rychtář by rád Ivetu do protialkoholní léčebny dostal, a to ve spolupráci s její rodinou, ovšem pouze s jejím souhlasem. To je ale u zpěvačky problém. Macura má dojem, že nejvíce by jí pomohlo, kdyby se odpoutala od Rychtáře, odvezl by ji do Itálie a využil nabídky Domenica Martucciho, jenž slíbil sehnat místní léčebnu.

Jak a co se nakonec bude realizovat, a v jakém je skutečně Iveta Bartošová zdravotním stavu, se ukáže v příštích dnech a Super.cz o tom bude informovat.

Reklama

Další články

Načítám