Hlavní obsah
Článek

Když jsme se potkali se zpěvačkou Martinou Balogovou (45) na křtu videoklipu Sámera Issy (38), říkali jsme si, zda nás nešálí oči. Takhle přece ještě nedávno nevypadala! V platinově odbarvených vlasech, se silným černým obočím a až příliš opálená vyhlížela dost lacině.

A když jsme zapátrali v archivu, zjistili jsme, že to tak opravdu je. Před pár měsíci ještě Martina společně s Evou Pilarovou (†80) otevírala salon kadeřníka Martina Žifčáka, který se jí o vlasy staral. A nedopustil, aby na sebe připoutávala nevěřícné pohledy.

Vlasy měla přirozeně blond, obočí také nebylo tak tmavé, natož pleť. Za tu ovšem může sluníčko. "S Martinou jsme přestali spolupracovat," řekl Super.cz manažer Žifčákova kadeřnictví a jako pravý profesionál dál rozvázání spolupráce nekomentoval, zrovna tak ani změnu zpěvaččina vzhledu. "Zato s Evou se nám pracuje velmi dobře. Martinovi se splnily dva velké sny - otevřít salon v centru Prahy a starat se o vlasy Evě Pilarové," pokračoval, jako by na Martinu vůbec nepřišla řeč.

Ale přesto ještě v červnu na jiné Sámerově párty v klubu Solidní jistota Martina jako teď nevypadala. Každopádně pro ni máme doporučení, aby zase rychle změnila kadeřníka. Jinak je totiž po zhubnutí opravdu kočka.

Reklama

Další články

Načítám