Hlavní obsah
Článek

Velice pohledného mladíka Jana Cinu známe ze seriálů Ordinace v růžové zahradě, První krok nebo Terapie, příjemně nás překvapil i v muzikálu Quasimodo. A teď v pětadvaceti letech konečně dostal i první dospělou filmovou roli.

Cina si sice jako čtrnáctiletý kluk zahrál nezdárného nejstaršího syna v kontroverzním filmu Smradi na téma adoptovaných romských dětí, ale od té doby ho filmové nabídky míjely. Teď ale věří, že letošní prázdniny by se mohly stát jedněmi z nejlepších, jaké zažil, přestože je tráví pracovně.

„Zkouším roli Mauglího ve stejnojmenném muzikálu v Divadle Kalich a pak mě čeká natáčení nového českého filmu Radima Špačka Místa, který vypráví víceméně o třech mladých lidech, hledajících nějaké to své místo v životě a nejen tam," vyprávěl o snímku, kde bude mít hlavní roli syn Bolka Polívky (74) Vladimír.

"Pak budu točit na letním výletu s dětským pořadem Planeta YO a také si zahraju, už popáté, na Letních shakespearovských slavnostech, konkrétně pana Fentona ve Veselých paničkách windsorských. No a třeba se stihnu podívat alespoň na otočku na naši chalupu do jihozápadních Čech, kde je to nejlepší české léto, jaké znám," dodal sympatický herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám