Hlavní obsah
Článek

Komu se nelení, tomu se zelení. To si asi řekla reportérka TV Nova, když její maminka, která vlastní PR agenturu, pořádala akci s hokejistou NHL Jakubem Kindlem. Na odpoledni mezi luxusními vozy nemohla Eliška Jandová chybět a věří, že to nedopadne jen společným focením.

Úspěšné hokejisty si většinou spojujeme s luxusními vozy. A hokejový obránce Jakub Kindl to má přesně tak. I to byl jeden z důvodů, proč si auto na dobu, kdy zrovna není v Detroitu, půjčuje právě v jednom pražském autosalonu. "Na léto auto potřebuju. Přijde mi zbytečné, abych si ho na ten měsíc, co jsem tady, kupoval, tak jsme se domluvili takhle," vysvětlil sympatický hokejista NHL.

Z nabídky vozů si vybral SUV od Mercedesu. "Je krásnej. Byl jsem spokojenej. Potřebuju, aby se mi tam vlezly tenisové rakety nebo golfové hole, takže jsem chtěl, aby auto bylo nejen kvalitní, ale i velké," vysvětlil s tím, že dává přednost praktičnosti, ačkoli někteří jeho kolegové mají oblibu ve sportovních bourácích. "V Americe se říká, že čím větší, tím lepší. Samozřejmě i tohle je krásné auto," smál se a za půjčení ještě majitele obdaroval svým dresem, na který se na místě podepsal.

Hokejový obránce Jakub Kindl patřil v uplynulé sezoně mezi nejlepší české hráče v NHL, díky tomu si v Detroitu vysloužil novou čtyřletou smlouvu na devět miliónů korun. "Jsem šťastný," říká šestadvacetiletý Kindl. Ten působí v týmu Red Wings už od roku 2007, ale pořádně se prosadil až letos, kdy při výluce NHL začal v Pardubicích. Nakonec si zahrál také v bojích o Stanley Cup. Dostával na ledě více příležitostí a v příštím roce by mohl být jedním z klíčových obránců v olympijské nominaci reprezentačního trenéra Aloise Hadamczika.

Reklama

Další články

Načítám