Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka, herečka a bývalá hlasatelka České televize - krásná Marie Tomsová si ke svým šedesátým prvním narozeninám nadělila pěkný dárek liposukci. „V podstatě celý život jsem poctivě cvičila, ale v tomhle věku, už cvičení moc nepomáhá. Tak jsem si řekla proč bych to pro sebe neudělala,“ říká Marie Tomsová.

Pro zákrok se prý rozhodla především kvůli sobě. Není to ale jediný důvod. „Přijala jsem roli ve hře Drobečky z perníku, kde hraju pětačtyřicetiletou Toby, která o sobě navíc tvrdí, že vypadá na šestnáct. I proto jsem se rozhodla podstoupit odstranění tuku v oblasti břicha, abych vypadala dobře na jevišti," prozradila.

"Původně jsem přemýšlela o jiné, zcela neinvazivní metodě, ale pan doktor Krejča, kterému naprosto důvěřuji, protože ho znám již mnoho let, mě přesvědčil, že laserová liposukce je nejúčinnější, bezbolestná a rychlá metodaJestli mi procedura zabrala, se budete moci přesvědčit na vlastní oči na premiéře hry 7. října v divadle Na Stírce," pozvala všechny do divadla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám