Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na to, že se do reality show hlásí nejrůznější čeládka, jsme si už zvykli. Ale občas přeci jen někdo překvapí. Příkladem je vyučený zámečník Marek Vala z Ostravy. Ten se se na castingu do reality show VyVolení otevřeně přiznal, že měl milenecký poměr s režisérem Zdeňkem Troškou (70).

Nenápadný mladík chce být za každou cenu slavný, a neváhá k tomu využít veškeré své zbraně. „Ano, je to tak. Byli jsme u něho doma. Prostě se to stalo. Otočil se a já jsem mu ho...,“ přiznal Vala sex s režisérem. Konec věty si možná budeme moci poslechnout na sestřizích TV Prima až po desáté hodině večer.

Podle toho, jak se Marek na castingu vyjadřoval, asi sám neví, jestli by v budoucnu raději chodil s ženami nebo s muži. Přiznal, že zkoušel sex s muži, moc se mu líbil Vladko z vily, ale když se s ním rozešla přítelkyně, málem spáchal sebevraždu. Kdyby se do připravovaného pořadu dostal právě on, voyeři by měli jistě o zábavu postaráno, ovšem útlocitnější povahy by tak nadšené nebyly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám