Hlavní obsah
Článek

Křest klipu Sýrie Sámera Issy (38) byl během tohoto týdne největší společenskou událostí. Proto nás zajímalo, jak se známé i méně známé krásky na akci v nočním podniku v centru Prahy obléknou. Nebo spíš neobléknou, už vzhledem k panujícímu počasí.

Nejvíc jsme byli zvědaví na režisérku Ivannu Benešovou, která má ve zvyku chodit jako chytrá horákyně a na minulou Sámerovu akci dorazila v outfitu připomínajícím záclonu s prostřiženým otvorem pro hlavu, pod níž ukazovala spodní prádlo. Tentokrát se obléknout nezapomněla. Jen podprsenku nechala doma, což bylo znát v dekoltu jejího topu.

Stejnou součást oděvu nechaly doma také zpěvačka Karolína Krézlová (36) a moderátorka Štěpánka Decastelo (45), která snad ani žádnou podprsenku nevlastní a její čtyřky si tak žijí vlastním životem.

Naopak nožky se rozhodla v ultra krátkých šortkách předvést modelka Aneta Vignerová (36). A v mini se po dlouhé době objevila na veřejnosti Veronika Stýblová.

Úbytek kil představila v těsnějších šatech zpěvačka Maddalena Joao, ale pak se na pódium převlékla do poněkud nešťastně zvolené róby, která byla natolik barokní, že to vypadalo, jako by zpěvačka neshodila ani deko.

Reklama

Další články

Načítám