Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jen co zpěvačka Anna K. (59) zvítězila nad rakovinou prsu, hned zažila další pořádný životní šok. Jak sama tvrdí, nevybíravě ji fyzicky napadl strážník městské policie! "Chytl mě za operovanou a ještě bolavou ruku, na kterou jsem přecitlivělá fyzicky i psychicky. Nemohl to samozřejmě vědět, ale vzal mě tak brutálně, že jsem se bála, že mě zmlátí. Jako ve filmu. Dovláčel mě na druhou stranu chodníku. Bolelo to a já dostala úplný amok z toho, že si tohle někdo dovolí, natož policie,“ tvrdí zpěvačka.

K incidentu došlo poté, co couvala v centru Prahy v protisměru jednosměrkou a zahlédla ji při tom policie. Sama zpěvačka sice tvrdí, že je to naprostá lež, avšak záběry městských kamer ji usvědčují. Když si jejího přestupku strážníci všimli, snažili se Annu K., která spěchala na schůzku, rychle doběhnout.

„Když jsem parkovala, vzadu mě zablokovalo auto, musela jsem trošku popojet dopředu, zřejmě do křižovatky, a znovu couvnout na své parkovací místo,“ nabídla Anna svou verzi Blesku, který s informací přišel jako první. „Auto, co mě zablokovalo, odjelo, já vystoupila z vozu a utíkala Perlovkou směrem k Laterně Magice. Najednou na mě někdo křičí, otočím se a vidím, jak za mnou běží policajt. Mávla jsem na něj a křikla, že nemám čas. Že budu za chvíli zpátky. Věděla jsem, že jsem žádný přestupek neudělala,“ líčí zpěvačka. Strážník ji však během chvíle dostihl a chytil její levou ruku. Po operaci rakoviny levého prsu s ní přitom nemohla téměř hýbat a dodnes s ní má trable.

Městská policie přiznává, že incident řešila, avšak dušuje se, že to bylo v souladu se zákonem. To si však Anna K., vlastním jménem Lucianna Krecarová, nemyslí.

„Beru to jako neadekvátní brutální zásah a opravdu zvažuju žalobu. Nikdo mě nebude napadat, jako kdybych byla zloděj nebo někoho zabila. Nic jsem neprovedla, a kdybych byla chlap, tak bych si to s ním vyřídila jinak, ale to už bych byla za katrem. Nejsem žádnej sprinter ani blázen, abych si hrála na honěnou za bílého dne po ulici s policajtem. Mám fakt úplně jiný starosti,“ dodala na závěr Anna K, která ještě donedávna bojovala s žilní trombózou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám