Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještěže u toho nebyla jejich dcerka Laura. Expartner Dary Rolins (51) a otec její pětileté dcery má za sebou hrůzný zážitek. Zpěvák kapely Wohnout Matěj Homola při pátečním koupání v lomu u Horní Cerekve vytáhl z tamní vody utopence.

"Objevil jsem ve vodě mrtvolu, prostě utopenýho mrtvýho člověka, takže policie, záchranka, pohřebáci... mizerný pocit," napsal Homola na své sociální síti. "Byl hodinu pod vodou, dle jeho kamarádů nalitej totálně, 35 let kluk," dodal ještě ve svém statusu.

Podle informací deníku Blesk se poblíž lomu vyskytovala skupinka alkoholem velmi posilněných Lotyšů. Jeden z nich se potopil, ale už se nevynořil. Jeho kamarádi se až po velmi dlouhé době odhodlali požádat o pomoc zpěváka, který se tam zastavil během výletu na motorce.

Ten sice na první pokus cizince vylovil, ale přes první pomoc, kterou mu poskytl, a v níž pokračovali přivolaní záchranáři, se muže nepodařilo zachránit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám