Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zapadlá hvězda let osmdesátých Ivana Andrlová (52) se na veřejnosti příliš často neobjevuje. Na obrazovkách už ji dnes můžeme vídat prakticky jen v reprízách úspěšných filmů a pohádek z tehdejší doby. To se ale brzy zase změní. Herečka se po letech objeví v pokračování kultovního seriálu Sanitka.

Před nedávnem se Ivana objevila na tiskové konferenci k tomuto projektu, ale vedle Dagmar Havlové, která si zachovává punc dámy z lepších kruhů při každé příležitosti, vypadala Andrlová spíše jako unavená mrkací panna ze sekáče. Bude-li se herečka teď ve spojitosti s novým seriálem objevovat častěji, měla by se nad svým šatníkem vážně zamyslet.

Na tiskovku dorazila Ivana v lososových kalhotách, růžovém tílku na ramínka a prapodivné dírkaté svrchní části, nápadně připomínající háčkovaný přehoz našich babiček. Zda šlo o triko či šaty, už ponecháme na vašem uvážení. Tak jako tak tento outfit aspiruje na titul hastroš léta 2013. Polepšete se, Ivanko!

Reklama

Další články

Načítám