Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězda Hlasu Česko Slovenska David Bisek vypadá sice jako podivín, ani to ale asi neopravňuje nikoho k tomu, aby ho kvůli tomu šikanoval. Jako oběť německé policejní zlovůle si právě David připadal, když jel s kamarády na výlet k našim západním sousedům. „Zadrželi mě, protože jsem se jim nezdál. Tak mě aspoň testovali na drogy a doufali, že si na mně smlsnou,“ řekl Super.cz zpěvák.

Bisek měl už dříve problém s policií, když ho chytli při divoké jízdě, ale to proti současnému problému byla spíš legrace. Snaha německých strážců zákona, aby se podrobil testům na přítomnost fetu v těle, ho urazila a přistoupil na ně až po několikáté výzvě.

„Samozřejmě, že všechny výsledky byly negativní. Odnesli si na památku dózu plnou mé moči a taky jsem jim řekl něco na cestu. Německá policie dělá Čechům velké problémy, nepříjemně nás všechny kontrolují a testují. Osobně nikdy drogy neberu, nepasovalo by to ani do mého životního stylu. Občas se napiju, ale to je tak všechno. S drogami nemám žádnou zkušenost, bojím se jich,“ uzavřel Bisek.

Reklama

Další články

Načítám