Hlavní obsah
Článek

Nevšední příběh Ivety Bartošové (†48) a jejího útěku se Zdeňkem Macurou (49) by mohl být nejsilnějším lákadlem nové řady šmírovací reality show VyVolení. Jak se nám podařilo zjistit, dramaturgie, která už angažovala moderátorky Terezu Pergnerovou nebo Agátu Prachařovou a zkoušela oslovit Jarka Šimka s Hanou Krampolovou či rodinu Štikových, chce do vily umístit právě Macuru!

„Na poradě padlo jméno Macura. Velmi vážně o něm uvažují,“ dozvěděli jsme se od našeho přísně tajného a krytého zdroje.

Jenže jestli se jim podaří muže, který je přesvědčen, že Josef Rychtář pěnici bije, přesvědčit, aby do vily šel a pár měsíců bavil národ, to je věc druhá.

„Ještě mi kvůli tomu nikdo nevolal. To ani netuším, jestli bych šel. O čem že ten pořad je?“ vyzvídal po nás exmilenec Ivety, z kterého se sice Rychtář snaží nesmyslně udělat jejího únosce, je z něj ale spíš celonárodní hrdina boje proti domácímu násilí.

Když se softwarový inženýr dozvěděl, že by měl být minimálně nějaký ten týden zavřený v jakési vile, bylo hned jasno. „Takového projektu se v žádném případě nezúčastním. To by snížilo laťku. A já chci mluvit na vážnou notu o tom, jak agresoři ubližují ženám, ne někde dělat nějakou legraci. Po slávě netoužím,“ dodal Macura.

Strašná škoda! Kdyby se s ním Džambulka rozhodla opět uprchnout a on ji zavedl do VyVolených, trhala by show veškeré světové rekordy ve sledovanosti a možná i v bláznivosti…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám