Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kolem Ivety Bartošové (†48) a její plánované svatby s Josefem Rychtářem (65) je hodně podivných otazníků. Jak Super.cz již uvedl, bývalá kráska a pěnice o svém snoubenci řekla, že je omezenec a chce ji připravit o střechu nad hlavou. Teď se nám podařilo navíc získat další vyjádření o tom, jak ji tlumil prášky, aby od ní měl pokoj!

„Osobně mi několikrát potvrzovala, že jí do pití dává nějaké prášky, což ona nechce, chce jen ten alkohol. On jí to dává ale schválně, aby byla taková poddajná. Tak mi to vysvětlovala, je to vidět i na posledních videích z Prahy, kde s ním (Rychtářem) ohlásili svatbu nebo mluvili o drogách a násilí, kterého jsem se měl dopustit, což je holý nesmysl,“ tvrdí Zdeněk Macura (49), muž, s kterým Iveta Josefu Rychtářovi nasadila parohy.

Macura dodává, že když o něm mluví bývalá zpěvačka takhle špatně, je to třeba vnímat mezi řádky. „Ta žena jasně říká všem: ‚Tohle přesně mi dělá ten agresor, prosím, pomozte!‘ To je jediný způsob, jak může volat o pomoc, říkat takové věci o někom, u něhož je to nesmysl,“ myslí si Macura.

Zapomíná ale na to, že Bartošová už napovídala o všech lidech kolem sebe tolik nesmyslů, že se musí brát s rezervou i zprávy o tom, jak do ní Rychtář cpal prášky. V posledních mediálních vystoupeních nicméně nevypadala jako pouze pod vlivem alkoholu, a tak je otázka, kdo na koho by měl podávat trestní oznámení kvůli podávání návykové látky. Zda Rychtář na Macuru nebo naopak.

Reklama

Další články

Načítám