Hlavní obsah
Článek

Vévodkyně z Cambridge (42) je nejobdivovanějším členem britské královské rodiny. Ženy dělají vše pro to, aby se jí co nejvíce podobaly, muži při pohledu na její půvabnou tvář plují kdesi na oběžné dráze. Jak to tak vypadá, Kate byla zbožňovanou, milou a usměvavou dívkou již od dětství. Pojďte se společně s námi podívat na to, jak z malé roztomilé dívenky vyrostla matka třetího nástupce britského královského trůnu.

Nejstarší ze tří dětí letušky Carole a leteckého dispečera Michaela Middletona se narodila v roce 1982. V mládí žila obyčejným životem dítěte, které mělo rádo sport, skauting a bylo pro každou špatnost. Společně se sestrou Pippou a bratrem Jamesem údajně rádi vymýšleli všelijaké lumpárny, na které záhy doplatili.

Po internátní škole sv. Ondřeje, internátní škole Downe House a Malborough College nastoupila na Univerzitu St. Andrews ve Fife, kde se seznámila se svým budoucím chotěm, princem Williamem.

Po univerzitě pracovala ve společnosti svých rodičů Party Pieces a poté byla zaměstnána v módním domě jako asistentka nákupčího. Sama se dokonce věnuje dětské módě.

I přesto, že zahraniční média několikrát přinesla zprávu o tom, že se její vztah s Williamem rozpadl, v dubnu roku 2011 se nakonec konala velkolepá svatba, kterou sledoval celý svět. A v pondělí 22. července se z lásky Kate a Williama zrodil syn. Na jeho tvář a jméno si ale ještě nějakou chvíli budeme muset počkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám