Hlavní obsah
Článek

Co schází nádherné České Miss World 2013 Lucii Kovandové (30) k dokonalé tvářičce? Lucka v tom měla jasno. Už několik let zvažovala chirurgický zákrok. Nyní se rozhodla, že už nebude svou drobnou vadu na kráse maskovat a podstoupí plastiku. Ne, nelekejte se, o prsa tentokrát nejde.

Lucka se rozhodla, že se zbaví svých odstávajících ušních boltců a nebyl to žádný problém. Výkon se většinou provádí v místním znecitlivění, při kterém není třeba zvláštní příprava a trvá přibližně jednu hodinu.

"Odstávající uši jsem se časem naučila maskovat a skrývat pod rozpuštěnými vlasy, ale upřímně jsem si tento drobný zákrok přála už dlouho. I když mí blízcí tvrdili, že to nepotřebuji, jde o můj pocit. Už nechci uši skrývat a přitom se chci cítit sebejistě. I když mi na přehlídce nebo na světové soutěži Miss World vyčešou drdol, budu v pohodě," těší se Lucie, až se uši zahojí a sundají jí obvazy.

"Nejdřív jsem měla ze zákroku strach, ale již během konzultace s doktorem Urbanem jsem se uklidnila a nakonec šlo všechno tak rychle a hladce, že jsem opravdu mile překvapená a strašně šťastná, že jsem se k tomu odhodlala," dodala krásná Miss, která se už nemůže dočkat, až si bez ostychu udělá obyčejný culík.

Lucka se v září chystá do Indonésie na celosvětovou soutěž krásy Miss World, takže teď kromě plastické operace a rekonvalescence musí stihnout vypilovat angličtinu, vybrat s módní návrhářkou kolekci oblečení, kterou si s sebou na soutěž vezme a natočit svůj úvodní medailonek, se kterým se bude na soutěži prezentovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám