Hlavní obsah
Článek

Měsíc před pětapadesátými narozeninami se Madonna (65) svým stomatologem nechala přemluvit a nasadila si rovnátka. Popová královna však samozřejmě nemá v ústech nějaké ordinérní dráty. Hvězda se pochlubila exkluzivními rovnátky z ryzího zlata.

Podle zdrojů ze zpěvaččina okolí rovnátka neslouží jen k tomu, aby měla ona sama dokonale rovný chrup. Fotografii se svými bílými zuby sevřenými ve zlatých drátkách zveřejnila jako PR provokaci k novému – zatím utajovanému – projektu.

Na dalších snímcích Madonna ve svých zubech drží meč a rovnátka možná jen chrání její chrup.

Popová královna na počátku června vyzvala fanoušky, aby se k ní připojili a zahájili revoluci změny. „Pořád říkám lidem, že chci začít revoluci, ale má revoluce nezahrnuje krev a násilí. Má revoluce začíná vzděláním. Má revoluce chce dosáhnout vyšší úrovně vědomí, ale to není možné bez vzdělávání. Nemůžeme změnit svět, ani začít zacházet jeden s druhým s lidskou důstojností, bez vzdělání. Udělejme z dnešní noci začátek této revoluce, protože vzdělání není luxus, je to základní lidské právo. Všechny vás zvu, připojte se k mé revoluci lásky. Začněte už tuto noc. Revoluce lásky začíná tady,“ hřímala čtyřiapadesátiletá hvězda do mikrofonu na pódiu v londýnském Twickenhamu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám