Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herec Jiří Pomeje (†54) zuří! Nedávno byl obviněn z toho, že zkazil natáčení Kameňáku 4, pokračování slavné filmové trilogie, a že kvůli němu vznikla škoda za 350 tisíc korun. Scény, v nichž byl, prý nefungovaly tak, jak si štáb představoval. Jenže jak se nám podařilo zjistit, „Pomíka“ tentokrát obvinili naprosto neprávem. A vypadá to na strašnou zradu!

To je ale neskutečná syčárna! Film už byl dotočený a měl jít do střižny, minulý týden se ale filmaři na plac vrátili a s nimi i herec a producent Pomeje. Nikoli však kvůli jeho špatnému výkonu. „To jeho kamarád a producent Pavel Pásek potřeboval dotočit nějaký ten materiál ke klipu k průvodní písničce filmu. Nahnal tedy Jirku a celou kapelu Walda Gang zpátky na plac. A mediálně to prezentoval vůči Jiříkovi pěkně hnusně. Je to od něj podraz. Poslední dobou se ti dva nemusí, ale tohle si nezaslouží,“ dozvěděli jsme od kamaráda Pomejeho.

„S Pavlem jsem od té doby nemluvil a nevím, zda ho ještě budu chtít kdy vidět. Jsem z toho vážně smutný. Bezpečně vím, že jsem nikoho o prachy nepřipravil. Tohle už ale velmi zasahuje do mé profese a nemůžu si to nechat líbit. Jestli jsem mizerný herec, to musí posoudit diváci,“ svěřil se Super.cz Pomeje.

Pásek se k obvinění přítele nehlásí, ale přiznává, že na straně Pomejeho vina nebyla. „Jirka hrál docela dobře, ta změna se udělala na přání režiséra. Ten potřeboval udělat z hlavních protagonistů vyhulená paka, která při návštěvě pěstírny používají ochranné brýle. A to se muselo přetočit,“ přiznává údajný „zrádce“, producent Pásek.

Reklama

Další články

Načítám