Hlavní obsah
Článek

Syn Lucie Bílé (57) Filip Kratochvíl si užívá prázdniny před posledním školním rokem. Právě teď míří do Portugalska, plány na srpen teprve řeší. "Ale chystám se vyzkoušet kouzlo své občanky. Vyberu si nějaké festivaly a pořádně si to užiju," těší se osmnáctiletý student.

Ještě před odjezdem za rodinou do zahraničí jsme Filipa potkali v pražském kadeřnickém salonu, kde si vyzkoušel, jaké to je, oddat se do rukou profesionálního mistra a nechat si na léto připravit vlasy tak, aby dostaly co nejmenší zásah od sluníčka.

"Zvažoval jsem, že na prázdniny změním i účes. Ale pro mě je to závažný krok, který si musím nechat dobře projít hlavou. Moje vlasy mě štvou, ale lidi vždycky chtějí to, co nemají," prozradil Filip s tím, že až se vrátí z Portugalska, možná se k radikální změně odhodlá.

V salonu si Kratochvíl našel spřízněnou duši v hairstylistovi Lukáši Vyhnálkovi, který mu hned změnu účesu vymyslel. "Napadla mě radikální proměna v podobě takzvaného undercutu. Je to momentálně jeden z největších trendů a myslím, že by Filipovi hodně seděl. Je to snadno upravitelný účes, kdy jsou vlasy na bocích a v zadní části postupně vystříhány a na vrchní části hlavy zůstávají dlouhé," vysvětlil Lukáš.

Prozatím se Lukáš podíval na Filipovy vlasy z profesního hlediska a poradil mu, co a jak se svým kudrnami dělat, aby měly tvar a vypadaly zdravě. "O vlasy jsem se nikdy nestaral. K holiči jsem v minulosti chodil zřídka. Lukáš mi udělal vlasový obřad, o kterém jsem nikdy předtím neslyšel, ale když jsem jej zažil, bylo to super. I když tomu moc nerozumím, po masáži pokožky a vlasů jsem fakt poznal změnu a kvalita vlasů se mi opravdu zlepšila," míní Filip.

Filip si bedlivě střeží své soukromí a nechce hlásat do médií každý krok ve svém životě jen proto, že je synem naší nejoblíbenější zpěvačky. Přesto nám prozradil, na co kouká u holek jako první. "Vlasy jsou to nejdůležitější. Díky tomu kluk pozná, jak moc se o sebe holka stará. Vlasy a jejich míry jsou první, co mě zajímá. Je mi jedno, jaký účes holka má. Jen nesmí mít úplně vyholenou hlavu," smál se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám