Hlavní obsah
Článek

Spekulace o porodu a pohlaví miminka se kolem zpěvačky a herečky Marty Jandové v poslední době stále kupí. Krásná budoucí maminka však nic neřeší a plně se soustředí na své těhotenství a pořizování výbavičky. „Pohlaví miminka jsem si nechala říct a ví to jen naše rodiny a nejbližší přátelé. Co se týče výbavičky, tu kupuji v neutrálních barvách. Jen pár kousků mám do barvy, která odpovídá pohlaví miminka a tam jsem se vyřádila na pěkných kreacích,“ přiznala Marta.

Kvůli rizikovému těhotenství musela nakupování nechat na poslední chvíli. A jak to má s hotovým pokojíčkem? „Zatím bude miminko spinkat s námi v ložnici, kterou teď doděláváme, jelikož jsem musela tři měsíce ležet kvůli rizikovému těhotenství. Postýlku už ale máme delší dobu a je připravená. Nemůžu se dočkat, až tam svého drobečka pěkně poprvé uložím," uvedla.

A jak to má Marta se svatbou? „V této oblasti jsme oba trochu staromódní, tedy spíše naivní. Takže máme názor, že když přijdou děti, je lepší být celou rodinou. Sice papír nic moc na vztahu nemění, ale prostě se nám líbí, když tatínek, maminka i děti nesou stejné příjmení. Teď se těšíme na narození miminka a svatbu neplánujeme, ale určitě bude," uzavřela.

Šestinedělí bude patřit jen miminku a pak si plánuje odskočit občas na nějaké vystoupení. „Chci být úplně normální maminka jako každá jiná. Takže prozatím chůvu neplánuji a pokud bude potřeba, hlídat bude můj přítel Míra. Je to ten nejbáječnější chlap, kterého jsem si mohla pro sebe a naše děti jen přát. Nechci ho moc přechvalovat, ale je prostě jednička,“ dodala ještě šťastná budoucí maminka.

Reklama

Další články

Načítám