Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalá zpěvačka Iveta Bartošová (†48) sice ohlásila svatbu s Josefem Rychtářem (65), ještě před pár dny ale o něm nemluvila zrovna hezky. Alespoň to tvrdí Zdeněk Macura (49), který dělal padlé hvězdě týden sponzora. „Tvrdila o něm, že je omezenej, že nejdál byl v Liberci. Do Dubaje nechtěla jet s ním, ale se mnou,“ tvrdí Macura. Navíc přidal to, co říkala o své vile, které se prý chce její snoubenec zmocnit!

Zatímco Macura v Rakousku prokázal, že se dorozumí alespoň jednou světovou řečí (angličtinou), Rychtář zmateně po celé Itálii pobíhal a nic nechápajícím domorodcům se snažil česky vysvětlit, že mu unesli přítelkyni. A divil se, že mu nerozumí. „Neumí ani jeden světový jazyk, neustále se pohybuje jen v Říčanech a okolí. Nikdy nebyl na dovolené u moře. Neumí plavat,“ vysvětlil nám zdroj, který se zúčastnil pátrání po Bartošové v cizině a měl k Rychtářovi blízko.

Macura nám navíc sdělil, že Bartošová po cestě neustále opakovala, že ji Rychtář chce okrást. „Říkala, že ji chce připravit o barák, že ten je ale Artura,“ informuje softwarový inženýr.

Někteří lidé si myslí, že právě to je důvodem, že Rychtář chce jít s Bartošovou rychle do chomoutu. „Na její přebalování a výkyvy nálad už je zvyklý, takže může v poklidu udělat skromný obřad, dostat Bartošovou do stavu, kdy jí to nebude moc myslet a neochrání se předmanželskou smlouvou. Pak by stačil rozvod a půlka vily je jeho! Nemluvě o tom, že by mohla lépe využít institutu osoby blízké, kdyby případně Rychtářovi hrozilo trestní stíhání kvůli jejímu údajnému týrání,“ dodává informátor.

Reklama

Další články

Načítám