Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Komedie kolem bývalé zajímavé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) pokračuje a nabírá na obrátkách. Po jejím útěku se Zdeňkem Macurou (49) od Josefa Rychtáře (65), k němuž se zase pokorně vrátila, nyní zpěvačka oznámila, že se staronovým přítelem chystá veselku. „S Pepou plánujeme svatbu. Chci si ho vzít,“ řekla nyní Džambulka. Chlácholí ho proto, jelikož moc dobře ví, že vůbec nebyla unesená a že se svým občasným milencem Macurou měla intimní poměr?

Rychtář k tomuto velkému oznámení dodal, že Ivetu chce, protože se umí báječně postarat o rodinu (snad tím neměl na mysli i dobu, kdy jí odebrali syna Artura právě kvůli nezvládnuté péči o něj), navíc prý úžasně vaří (to říkají všichni, kdo ochutnali, nicméně ve slabé chvilce se nám Rychtář svěřil, že o teplém jídle od Ivety se mu může jenom zdát, že ji naopak musí obskakovat on sám).

A i když by nyní měly probíhat přípravy na léčení, vypadá to, že se bude spíš řešit, kdy do toho tato dvojice praští. Džambulka, která ve středu vypovídala hodinu a půl na kriminálce kvůli svému údajnému únosu, odmítá, že by byla alkoholička a o léčbě prý nechce ani slyšet. A ani drsoň Rychtář ji nepřesvědčí, ačkoli se v Itálii dušoval, že jde o minuty, a slíbil, že Ivetu na odvykačku dostane hned po návratu domů. To zatím nesplnil a už se hledají výmluvy proč.

A co na oznámení svatby říká Macura? Ten by se měl živit jako věštec. „Garantuji vám, že oznámí svatbu. Tu oznámili i poté, kdy Iveta toho agresora jela udat s jedním klukem na policii, a v podobných případech. Týrané ženy se tak občas chovají, aby uchlácholily toho, kdo jim ubližuje,“ řekl nám v úterý.

Reklama

Další články

Načítám