Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Proslulý starý mládenec a hollywoodský idol George Clooney (52) je sice čerstvě po rozchodu s blondýnkou Stacy Keibler (33), ale my si dnes připomeneme jeho předešlou lásku Elisabettu Canalis (34). Italská modelka a herečka totiž za pozornost jistě stojí i bez svého slavného expartnera.

Elisabetta je vždy ráda, když kolem sebe vidí fotografy a čím méně toho na sobě má, tím se zdá být sebevědomější. Není divu, herečka na sobě maká v posilovně den co den, a tak chce výsledky své dřiny prodat. Kdo ví, zda se i Clooneymu občas neposteskne. Byl to prý totiž právě on, kdo v tomto případě ostrouhal, Canalis později uvedla, že jejich vztah během dvou společných let přerostl spíš v otcovský než partnerský.

Aktuální snímky Elisabetty v bikinách a šortkách pocházejí z její dovolené na Ischii, kde nyní pobývá v hotelu Regina a užívá si vodních radovánek i s neznámým pánským doprovodem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám