Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Časopis Glamour se loni ve svém žebříčku nejlépe oblékaných žen světa pěkně sekl. K překvapení mnohých se na samém vrcholu objevila herečka Kristen Stewart (34), jež byla naopak vnímána jako celebrita, která si ráno obleče první, co jí padne pod ruku. Jako dáma chodila maximálně na filmové premiéry a kolikrát z nich prchala už opět jen v kšiltovce, keckách a vytahaném oblečení. Ale snad ještě horší ohoz si navlékla na člunu po natočení scény k filmu Camp X-Ray.

Hvězda Twilight ságy si po dotočení jedné ze scén s kolegou Lanem Garrisonem, ve které byla oblečena ve vojenské uniformě, udělala pohodlí a převlékla se. Opět ale neměla šťastnou ruku. Tílko se vzorkem kolem hrudníku a neforemné šortky, které měly pánský střih, to byla pohroma sama o sobě, ale co to obutí? Sportovní značkové pantofle připomínaly spíš zboží z vietnamské tržnice a bílé, vysoko vytažené ponožky už ani nestojí za to komentovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám