Hlavní obsah
Článek

S blížícím se vysíláním nové řady šmírovací reality show VyVolení, o níž Super.cz informoval jako první, vyplouvají na světlo boží další jména, která se projektu zúčastní. Jak se nám podařilo zjistit, do tohoto televizního pořadu nastupuje rebelka Agáta Prachařová (38), víme ale i o ostatních celebritách, které se Prima pokouší zlanařit, aby si dělaly ve vile reklamu a možná i ostudu!

Co fanoušky Agáty určitě nepotěší, je fakt, že se rozhodně nezapojí do různých pikantních radovánek přímo ve vile. Přijala totiž místo moderátorky noční show, v níž se právě budou řešit i hanbaté záběry a podobné pikantnosti.

„Kdo vám to říkal? Nebudu se k tomu vyjadřovat,“ odsekla nejprve Agáta, pak nám ale poslala zprávu, že může naše informace potvrdit.

A kdo se skutečně stane přímo soutěžícím ve vile, jejíž stavba již začala? Má jím být kontroverzní Indián z show Farmář hledá ženu. „Prima chce oslovit i prsatice Julii Zugarovou, Hanu Mašlíkovou (41) a Dominiku Mesarošovou (38),“ tvrdí náš zdroj. Už dříve se pokoušeli tvůrci ulovit Jarka Šimka s Hankou Krampolovou nebo rodinu Štikových, všichni je ale svorně odmítli.

Reklama

Další články

Načítám