Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rapper Leo Beránek si nedá pokoj. Řádí v pražských barech a evidentně s tím nehodlá přestat. Při nedávném předávání cen nejhorším českým interpretům se také nechoval zrovna ukázkově.

Ve své dlouhé jízdě pokračuje. S povedenými kamarády dorazil na křest nového videoklipu Sámera Issy, který byl z jeho účasti nešťastný. "Nikdo ho nezval. Vůbec nevím, co mám dělat," řekl Super.cz smutný Sámer.

Beránek měl nadávat hostům, útočil na Ornellu Štikovou, svlékal se, předváděl vulgární gesta, nechtěl zaplatit svůj účet a pořvával na všechny okolo. Protože nebyla na místě ještě přítomna ochranka, nikdo nevěděl, co s partou kolem Lea Beránka dělat.

Sámer se snažil křest zdržovat, jak jen to šlo. Až konečně v nočních hodinách dorazila do klubu ochranka a situaci začala řešit. "Snažil se s nimi prát, vypadalo to, že Sámerův křest skončí rvačkou, nakonec se podařilo Beránka z klubu dostat," řekl Super.cz zdroj z akce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám