Hlavní obsah
Článek

Herec Pierce Brosnan (60) je pro ženu skutečné terno. Nejenže je výjimečně charismatický a jako bývalý agent 007 si získal přízeň miliónů dam, ale když už se zamiluje, jeho srdce zůstává věrné. Jeho život na výsluní se obešel bez skandálů, mimomanželských dětí i střídání partnerek. A tak i jeho manželka Keely Shaye Smith si nejspíš z nabraných kilogramů nemusí dělat těžkou hlavu. Má totiž doma hotový poklad, který se netají, že svou ženu stále nesmírně miluje.

Devětačtyřicetiletá Shaye Smith se o víkendu oddávala koupání a relaxaci na Havaji, kde tak před paparazzi odhalila i svou kyprou postavu. Když se však s Brosnanem seznámila, byla krásně štíhlounká.

Americkou žurnalistku a spisovatelku pojal herec za manželku před dvanácti lety. Poznali se ale již v roce 1994, tři roky po tragické smrti hercovy první manželky Cassandry Harris, jež podlehla rakovině vaječníků. Ztrátu milované ženy po 17 letech manželství nesl Brosnan velice těžko a znovu se zamilovat pro něj nebylo snadné.

Nakonec ale znovu otevřel svou náruč půvabné brunetce, která jej jistě uchvátila i bezchybnou figurou. Ačkoli se po dvou dětech, které Brosnanovi porodila, zakulatila, pro Pierce je stále stejně krásná. Před pár lety se herec dokonce nechal slyšet, že je do své ženy stále zamilovaný jako první den.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám