Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Užijte si bezvadnou dovolenou podle svých představ. Dopřejte sobě i svým blízkým příjemný pobyt u moře, objevte kouzlo jižní Moravy anebo si odpočiňte v prostředí vlídného krkonošského údolí či v některém z vyhlášených wellness center. Slevový portál Pepa.cz vám přináší ty nejlepší, zaručeně ověřené nabídky. Zakoupením voucheru navíc získáte 25% slevu na další nákup.

Exkluzivní wellness pobyt v karlovarském hotelu Alice****

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Využijte nabídku přepychového třídenního wellness pobytu v Karlových Varech. Pobyt v luxusním čtyřhvězdičkovém hotelu pro dvě osoby zahrnuje labužnickou polopenzi, welcome drink, dezert Poppy i bohatý balíček wellness procedur. Vychutnejte si vynikající pokrmy a originální nápoje, relaxujte při masáži, oxygenoterapii či rašelinovém zábalu. Odpočiňte si při hydromasážní, perličkové nebo regenerační přísadové koupeli. Zakoupením nabídky, která trvá do 20. 12., získáte 25% slevu na další pobyt.

Osmidenní dovolená na nejkrásnější chorvatské riviéře

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tučepi, jedno z nejatraktivnějších letovisek na Makarské riviéře, je symbolem bohatého nočního života, dlouhých oblázkových pláží lemovaných borovými háji a příjemného ubytování. Penzion Ljubič, který se nachází pouhých 200 metrů od moře, nabízí standardně vybavené pokoje, orientované jak směrem k moři, tak k majestátním horám. Platnost voucheru pro jednu osobu, jehož součástí je i nabídka bezplatného celodenního zapůjčení kola, mapy a cyklistické přilby, je od 19. 7. do 18. 8.

Mimořádný relax v příjemném hotelu ve Špindlerově Mlýně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Užijte si wellness pobyt v Hotelu Velveta*** a relaxujte v jedné z nejkrásnějších částí Krkonoš. Nabídka pobytu ve Špindlerově Mlýně platí pro 2 osoby, děti do 4,9 let mají ubytování a stravování zdarma. Využijte všechny možnosti pobytu – jedinečné lázně, vynikající pokrmy i grilování přímo v restauraci. Váš pobytový balíček můžete rozšířit o relaxační masáže, lávové kameny, koupele pro dva nebo kosmetické ošetření. Voucher platí do 31. 10., jeho zakoupením získáte 25% slevu na další pobyt.

Pobyt v penzionu na jihu Moravy spojený s neomezenou konzumací vína

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Třídenní pobyt pro 2 osoby v penzionu Mlýn v Bořeticích zahrnuje bohaté snídaně i večeře a během jednoho ze dvou večerů také neomezenou konzumaci vynikajících sudových vín. V září a říjnu je pak nabídka rozšířena o možnost neomezené konzumace kvalitního burčáku. Bořetice se nachází v srdci proslulé Velkopavlovické vinařské oblasti. V okolí penzionu lze napočítat téměř 300 vinných sklípků s neopakovatelnou atmosférou. Voucher platí do konce roku, jeho zakoupením získáte 25% slevu na další pobyt.

Třídenní romantický pobyt v luxusním hotelu nedaleko zámku Hluboká

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prožijte pohádkově romantický pobyt v centru Hluboké nad Vltavou, jednoho z nejkrásnějších koutů jižních Čech. Hotel Záviš z Falkenštejna **** vám poskytne komfortní ubytování i gastronomický zážitek v podobě vynikajících snídaní a bohatého tříchodového menu na večeři. Užijte si neomezený vstup do nedalekého aquaparku i drink na přivítanou. Zahrajte si golf, navštivte zoo či Lovecký zámeček Ohrada nebo využijte nabídky zapůjčení kol zdarma a podnikněte výlety malebnou jihočeskou krajinou.

Další články

Načítám