Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Josefe Rychtáři (65), tleskáme! Příteli Ivety Bartošové (†48) se nejenže podařilo oddálit akutní potřebu okamžité protialkoholní léčby bývalé zpěvačky, která potřebuje každou hodinu dávku alkoholu, aby neumřela, navíc jí asi taktně zatajil, že celému národu už prozradil, jak špatně na tom se závislostí na alkoholu je. Až se to asi Džambulka dozví, dá mu to tlamulky nebo ho vyhodí z domu. „Všichni ostatní pijou mnohem víc, než já,“ brání se opět Bartošová nevědouc, že už na ni vše prasklo!

Bartošová se objevila před kamerou šikovně namalovaná (Rychtář ostatně funkci vizážistky zvládá už dva celé roky), ale mluva ji prozradila. Zadrhává, artikuluje jak v posledním tažení, a má buď upito, nazobáno, zvládá obojí najednou nebo má už bohužel tak poškozený mozek, že už to nikdy lepší nebude.

Když se jí redaktorka Novy, která rozhovor přinesla (pěnice také uvedla, že Macuru by měli zavřít), zeptala, jak to bude s její léčbou, hodila Bartošová nepřekvapivě vše do autu. Evidentně má pocit, že ji vůbec nepotřebuje!

„Měla jsem malinko bílýho vína a to pije každej normální člověk do prčic před jídlem. To je naprosto normální. Nepiju víc vína než kdokoliv jiný,“ bránila se pohoršeně v reakci na Martucciho tvrzení, že do ní Rychtář v Itálii nacpal litr vína, což říčanský podnikatel rázně odmítl.

„Já už jen prohlašuju, že v Český republice chlastá jenom Bartáčková, prostě, a nikdo jinej. Všichni ostatní pijou mnohem víc,“ dodala. Už v autě z Itálie do Prahy opět opakovala dávno vyvrácenou lež, že před šesti lety byla v léčebně v Kroměříži jen kvůli práškům a ne z důvodu alkoholismu. Je jasné, že tato kdysi nádherná a slavná umělkyně si závislost nechce přiznat a dobrovolně léčbu asi těžko nastoupí. Není přece jen na místě zbavení svéprávnosti, i když jde o náročný proces?

Reklama

Další články

Načítám