Hlavní obsah
Článek

Americký herec Jeff Conaway zemřel včera v nemocnici v Los Angeles ve věku 60 let. Jeff se proslavil svou postavou  T-Birda Kenickieho v kultovním muzikálu Pomáda.

Oblíbený herec byl od poloviny května v kómatu po tom, co zkolaboval ve svém domě zřejmě po předávkování léky proti bolesti. Jeho rodina se podle serveru BBC rozhodla pro jeho odpojení z přístrojů.

John Travolta, který byl jeho přítelem a kolegou, krátce po jeho smrti prohlásil: "Moje upřímné myšlenky patří v tomto těžkém čase rodině a jeho blízkým. Byl to úžasný a slušný člověk. Bude nám chybět.“ Informoval server RadarOnline.

Jeff Conaway se mimo jiné objevil v seriálech Babylon 5 nebo Taxi. Dlouhou dobu bojoval se závislostí na drogách a alkoholu. Jeho manažer o něm prohlásil: “Když si odmyslíme jeho démony, Jeff je ten nejlepší, nejlaskavější a nejjemnější člověk. Je úžasný, takže je dvojnásobně smutné, že není schopný přemoci svou závislost na drogách. Je to člověk, který by doslova svlékl svou košili, aby oblékl druhého.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám