Hlavní obsah
Článek

Super.cz vám jako první přináší nový videoklip Sámera Issy (38) k písni Sýria, kterou napsal po tragické smrti svého dědečka. A v souvislosti s tím se rozvyprávěl i o znásilnění!

„V Sýrii jsou velké problémy, ani mí příbuzní tam teď nemohou kvůli nepokojům odcestovat. A tamní rodina se odstěhovala z Damašku na letní sídlo. Hledali jsme proto nejlepší náhradní lokaci a asi se nám to povedlo. Ani to tam nevypadalo jako Tunis. Takhle přesně si vybavuju Sýrii z doby, když jsem tam vyrůstal a bylo mi pět,“ vysvětluje, jak došlo k výběru místa, kde se klip točil. Podařilo se jim najít i ghetto a Sámer se převlékl za Araba.

Jak jsme již informovali, nevyhnula se mu písečná bouře. „Asi jsem první a zároveň poslední český zpěvák, který zpíval na Sahaře,“ směje se Sámer, pro nějž ale tahle část natáčení nebyla zrovna příjemná, neboť měl písku plná ústa, když musel otvírat pusu na svou nahrávku, aby to v klipu dobře vyznělo.

„Vážně jsem to ze sebe dostával strašně dlouho, pořád jsem nacházel zrnka někde na oblečení a všude kolem sebe. Už jsem to někde říkal, ale skutečně jsem si připadal jako znásilněný přírodou,“ dodal Issa, který ve středu večer pořádal megapárty s křtem klipu hříšné režisérky Ivanny Benešové.

Reklama

Další články

Načítám