Hlavní obsah
Článek

Zdeněk Macura (49), který ze sebe dobrovolně udělal kašpárka, když se snažil pomoci údajně týrané Ivetě Bartošové (†48), která se nechala pohostit v Itálii, aby pak následně utekla zpět k Josefu Rychtářovi (65) a o cestě se softwarovým odborníkem hovořila jako o hotovém peklu, má prý důkaz o tom, že pěnice je skutečna týraná! Kromě videa, v němž se jí ptá, zda ji někdo nebije, když má čerstvé fraktury na obličeji, jde i o esemesku údajně od Ivety. „Psal to ten agresor, jsem o tom přesvědčený,“ hřímá Macura.

Ve zprávě ho domnělá zpěvačka vyzývá, aby jí vrátil všechny její věci. „Znám její slovník, to nepsala ona. Sama mi řekla, že jí leze do mobilu, což má prvky trestného činu. Jde o domácí násilí a manipulátoři se tak chovají,“ tvrdí Macura.

A skutečně, zpráva od Bartošové jako by byla přesně ve slohu Rychtáře. O zpěvačce jsme se navíc sami přesvědčili, že nedělá gramatické chyby, na rozdíl od svého partnera.

Rychtář psal Macurovi i ze svého čísla a dával mu ultimáta, že jestliže do středy nevrátí Ivetě klíče, šperky a oblečení, udá ho na policii. To ve čtvrtek také udělal. „Netuším, co si o sobě ten agresor myslí. On nemá právo mi cokoliv diktovat. Sama Iveta se mi neozvala, tu esemesku mohl psát někdo jiný, ne ona sama. Její věci jí samozřejmě okamžitě vydám, když budu mít jistotu, že o to žádá skutečně ona. A dám jí je z ruky do ruky, ne nějakému násilníkovi,“ stojí si za svým Macura, který rozhodně odmítá skákat, jak Rychtář píská.

Ten vůbec rád komunikuje po zprávách. Už ve středu poslal Macurovi neuvěřitelně sprosté esemesky, v nichž sokovi v lásce nebezpečně vyhrožuje.

Reklama

Další články

Načítám