Hlavní obsah
Článek

Tohle stále ještě rozechvěné ego Josefa Rychtáře (65) nerozdýchá. Znovu přítel Ivety Bartošové (†48) se sice stále snaží navodit dojem, že jeho slavná láska byla zavlečena do ciziny násilím a bez svého svolení tam trávila čas s pseudoúnoscem Zdeňkem Macurou (49), jenže jak se ukazuje, šlo o milenecký románek jak z přihlouplé novely! „Sluníčko, moře… každá žena se chce v takovém prostředí milovat,“ říká Macura. Podívejte se na video, v němž s rozpaky o intimním vztahu s bývalou zpěvačkou hovoří.

„Můžu říct tohle: ještě krátce předtím, než došlo k tomu obratu a ona uvěřila Rychtářovým slovům o mém sektářství, které ji vylekaly, Ivetka byla rozhodnutá, že by byla u mě. To bylo dohodnuto jako jasná věc. Jinak se k tomu nebudu vyjadřovat, to jsou intimní věci,“ ošíval se Zdeněk, který s pěnicí intimě žil již před dvěma lety a před časem se nám svěřil, že Iveta je stále po chuti a chce to každý den.

„Určitě mohu říci, že jsem jí nebyl odporný,“ dodal vítězoslavně Macura, který sice sex s Bartošovou přímo nepřiznal, ale ani kategorické ne nechtěl říci. Josef Rychtář, který je podle svého soka v lásce agresorem, jenž Ivetu týrá, teď aby se při vchodu do budov hodně skláněl, aby si parohy moc neponičil!

Reklama

Další články

Načítám