Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nevděk vládne světu! To si nyní říká Monika Štiková, matka Ornelly Štikové (31), s kterou se před časem pohádala a dcerunka pláchla do zaječích, přesněji řečeno do bytu svého milence Josefa Kokty. Říká se sice, že čas zacelí všechny rány, ale pro tyhle dvě legrační dámy to neplatí. Čím déle jsou ve válce, tím je krutější. Nyní to vygradovalo tak, že Ornella matinku připravila o vnuka Quentina!

„S Koktou jsi nám zakázala mít malého. Je to tak krutý! Kdyby nebylo nás, tak se ani nenarodil. Dělali jsme pro tebe celý život vše a ty se takhle chováš,“ vzkázala Monika dceři vyčítavě na své sociální síti. Podle ní vždy dělala pro děti maximum, věnovala se jim, zařídila jim krásný pokojíček, luxusní dovolené a oblečení. Nechápe proto, proč se ke své mamušce Ornella chová tak drsně a brání jí v babičkovských radostech.

Ta nám zprávu o tom, že rodiče už vnoučka nesmějí vidět, potvrdila, ale má pro to vysvětlení.

„Matka mě sprostě urážela a říkala mi hrozné věci. To se ani nedá zveřejnit, co všechno jsem od ní slyšela,“ tvrdí mladá Štiková. Její matka je prý rozená generálka, všichni ji musejí poslouchat na slovo, vše musí být podle ní a v tom je údajně největší kámen úrazu.

„Chovala se ke mně zle. Dostalo se to do takové fáze, kdy s ní už vůbec není normální řeč. Nemůžu jí ani vysvětlit, o co mi jde a jaký byl mezi námi problém. To ona nedokáže pochopit a jenom se rozčiluje a hádá se. Proto se s ní nemůžu bavit,“ dodala mladá Štiková, která prý už nemá energii, aby se s matkou dál hádala, protože jednání s ní se nijak nevyvíjí.

Reklama

Další články

Načítám