Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a hlavní článek skupiny Pussycat Dolls Nicole Scherzinger (35) neprožívá vůbec šťastné období. Nejen, že má za sebou smutný rozchod po pěti letech s Lewisem Hamiltonem (28), ale ani ji nemá v těchto těžkých chvílích kdo utěšovat. Nicole se totiž na čas usídlila v Anglii, kde se stala opětovně součástí poroty desáté řady soutěže X Factor. Rodina a přátelé jí ale zůstali doma v Americe.

Není divu, že Scherzinger se cítí velmi osamělá. A milióny fanoušků a nespočet ctitelů na tom nic nemění. Nyní dokonce přiznala, že většinu volného času tráví na hotelovém pokoji a jen zřídkakdy vyrazí večer mezi lidi. Když už to musí být, raději vytáhne někoho ze svého týmu, ať už asistenty či tiskovou mluvčí.

„Nemám tady nikoho, rodinu ani přátele. Má tisková mluvčí je mi tu nejbližší. Zní to smutně, ale většinu času pracuji. Když neděláme na X Factoru, jsem ve studiu. Také miluji dobré jídlo, takže obcházím spoustu restaurací. Beru tak doslova na rande i své asistenty a mluvčí,“ dodala s mírnou nadsázkou popová hvězda původem z havajského Honolulu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám