Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář (65) si asi vzpomněl na pohádky o statečných rytířích a bez naprostého respektování zákonů se rozhodl v pátek „osvobodit“ padlou princeznu Ivetu Bartošovou (†48) z domu Domenica Martucciho (47) i za cenu násilí. Podívejte se na video, které ukazuje, jak nastartovaný polonahý mstitel vniká do baráčku, v němž se exzpěvačce přitom dařilo náramně dobře, a zraní při tom matku Martucciho!

Super.cz získal od Itala video, které dokazuje, že Rychtář do domu nevnikl bez použití síly. „Moje matka zkoušela zavřít dveře u hlavního salónu, jenže Rychtář je táhl na druhou stranu, takže skončila v nemocnici se zlomenou rukou a poraněným ramenem,“ tvrdí Martucci s tím, že Rychtář udělal na jeho zaměstnance takové bububu, že jedna ze služtiček strachy upadla do bezvědomí a její na smrt vyděšené děti se rozplakaly.

Podle něj přišel i o peníze, neboť část domu slouží pro ubytování hostů, kteří po Rychtářově řádění v domě hrůzy nechtěli zůstat ani o sekundu déle a raději vzali nohy na ramena.

„Carabinieri přijeli po zavolání do dvou minut a Rychtáře a všechen jeho doprovod odvezli s sebou. Na Rychtáře je podáno pět trestních oznámení. Jsem zvědavý, jak se bude panu Rychtářovi cestovat, soudit ho budou totiž u nás v Itálii,“ dodává Martucci, podle něhož hrozí příteli Ivety Bartošové trest za urážky, psychické týrání, napadení a poškozování soukromého majetku. A i přes znalost toho, že hrabě má velmi, ale velmi bujnou fantazii, jsou jeho tvrzení vážná a vzbuzují mimořádné pohoršení.

Reklama

Další články

Načítám