Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář (65) se začal chovat jako bůh pomsty. Když už se mu podařilo u Ivety Bartošové (†48) doma pěnici zmáknout tak, že má jistotu, že už mu zase nikam neuteče, rozhodl se trestat. Jak se nám svěřili sousedé Bartošové, před pár minutami ztropil na ulici strašný skandál, řval jako na lesy a pak běžel na policii, aby vyrovnal nevyřízené účty!

„Dívala jsem se z okna, co je to za bordel. A on na ulici stojí ten děda od Ivety a nepříčetně řve na dva přítomné televizní štáby. Vadilo mu, že si dovolily zveřejnit videa z nemocnice, které prý kompromitovaly jeho Ivetku (na mysli měl video, jehož zkrácenou část Super.cz uveřejnil jako první). A že si to se všemi médii, co to uveřejnila, vyřídí. Říkal, že hned jde podat trestní oznámení,“ tvrdí náš nový informátor z těsného sousedství bývalé pěnice v pražské Uhříněvsi.

Podle dalších svědků z blízkosti místní policejní stanice se skutečně po chvíli objevil na služebně. Trestní oznámení chce podat i na Zdeňka Macuru a Domenica Martucciho za to, že drželi Bartošovou v zajetí, což je už dávno prokázané jako holý nesmysl.

Brání Rychtář svým nejnovějším krokem čest údajné přítelkyně, nebo se jen chce pomstít novinářům za to, že dali najevo, že Iveta má četné fraktury obličeje, čtrnáct dní staré, tedy z doby, kdy byla ještě s říčanským podnikatelem? Média vyvolala rozsáhlé policejní vyšetřování, které má odhalit, zda se na zraněních Ivety nepodílel právě její druh. A pokud by se to potvrdilo, ukázalo by se, že Zdeněk Macura měl o domácím násilí páchaném na bývalé popové princezně ve všem pravdu.

Možná, že právě kvůli čekání na zahojení některých zranění, otálí Rychtář i s neodkladným nástupem Bartošové na léčení. Bojí se snad?

Reklama

Další články

Načítám