Hlavní obsah
Článek

Na ženy pohybující se v šoubyznysu je každodenně kladen velký tlak. Musí vypadat dokonale, jinak by o ně veřejnost ztratila zájem. A proto se herečky, zpěvačky, modelky nebo manželky slavných mužů dennodenně zabývají svým vzhledem. Mnohé z nich to ale dohnaly až do velkého extrému. Alespoň co se jejich postav týká.

Victoria Beckham, Nicole Kidman, Allegra Versace, Angelina Jolie, a Keira Knightley jsou jen některé z hvězd, které až přehnaně řeší svou postavu. I když to vypadá, že většina z nich má spokojené manželství či partnerství, dámy neustále hlídají poměr mezi příjmem a výdejem potravy.

Angelina Jolie údajně v současné době váží něco kolem 40-ti kilogramů.  I když mnozí uvádí, že důvodem její vyhublosti je zaneprázdněnost, lidé z jejího okolí hovoří o tom, že pravou příčinou může být spíše anorexie. „Angelina ráno snídá lžíci kokosového oleje s trochou cereálií. Oběd buď vynechá, nebo si dá pár mandlí a gumových medvídků. K večeři obvykle mívá tenký steak s trochou červeného vína,“ uvádí zdroj.

Victoria Beckham je považována za jednu z nejelegantnějších žen světa, která je pro svůj bezchybný zjev ochotná udělat cokoliv. I zdraví. Nechce mí na svém těle ani gram tuku navíc. I když nadváhou nikdy netrpěla, nechala se slyšet, že jí její tělo přijde tlusté. „Znám obsah tuku a kalorií úplně ve všem. Nikdy jsem nebyla anorektička ani bulimička, ale asi jsem k tomu měla hodně blízko,“ uvedla bývalá Posh Spice, která se dušuje, že žádnou z poruch příjmu potravy netrpěla.

Dcera slavné návrhářky Donatelly Versace Allegra anorexii přiznala. Jakožto dítě slavné matky toužila být krásná, úspěšná a dokonalá. Rodina na ni kladla vysoké nároky a Allegra sklouzla na špatnou cestu. Celé období dospívání trpěla anorexií a ve dvaceti letech vážila 32 kilogramů. Doposud se jí nepodařilo nad zákeřnou nemocí vyhrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám