Hlavní obsah
Článek

To je ale zklamání. Půvabná blondýnka Veronika Stýblová, která svými pěveckými výkony excelovala v poslední řadě SuperStar, se před pár dny objevila na párty jedné soukromé televize a všichni nestačili žasnout.

Zatímco v televizi nás týden co týden tato okatá blondýnka s neuvěřitelně silným hlasem okouzlovala svými napěchovanými dekolty a nezřídkakdy ukázala i tajemství svého klína, na poslední akci se ukázala jen v černém tílku bez speciální podprsenky. A rozdíl byl partný.

„To bylo kouzlo podprsenek, které mi kostymérky dávaly téměř pod každý outfit. Tohle jsou má skutečná ňadra a mám je ráda,“ pochlubila se Veronika, která rozhodně neusíná na vavřínech a systematicky plánuje kariéru.

„Připravuju svůj první singl a následně i desku. Mám nového manažera a i teď během léta docela dost vystoupení po republice,“ prozradila Veronika, která ten večer pila slivovici a do kapsy strčila nejednoho svého pěveckého kolegu. „Slivovice můžu vypít, kolik chci. Není mi po ní nikdy zle. Jsem jí odkojená,“ smála se zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám