Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Od návratu Ivety Bartošové (†48) k Josefu Rychtářovi (65), kterému nasadila parohy se Zdeňkem Macurou (49), uplynulo už pár dnů. Naší redakci se nyní podařilo získat tajnou videonahrávku exzpěvačky z momentu, kdy jí její spasitel Macura zavolal záchranku kvůli úporným bolestem hlavy. Podívejte se na naprosto šokující video, v němž umělkyně, jíž je sotva rozumět, leží bezvládně v posteli a hovoří o tom, jaké prášky, na nichž má být závislá, zobe!

Macura záchranku do rakouského hotelu (zpěvačka si prý pobyty v hotelech vůbec nepamatuje, zdá se jí, že neustále přespávala v autě) zavolal proto, že Iveta prý měla velké bolesti hlavy. Když se zdravotníci zeptají, jaké prášky zlikvidovaná pacientka užívá, z jejich názvů je sotva slyšitelný jen název léku na snížení úzkosti, další pronese Bartošová jen nezřetelně, prý jde ale o ten, který se používá na odstranění příznaků při odvykání na alkoholu. Jestli na to ale Džambulka dál požívá alkohol, není se co divit, že vypadá tak žalostně.

Video také ukazuje zas a znova, že Josef Rychtář lže, když tvrdí, že jeho znovunalezená láska byla unesena nebo omezována na svobodě. Macura o ni pečuje jako o vlastní, před odjezdem jí také obléká kalhoty. Kvůli tomu, že posílá záchranáře za dveře, se lze domnívat, že Iveta na sobě neměla ani spodní prádlo. Tohoto pohledu jsme ale ušetřeni.

„Stále jsem přesvědčený o tom, že Iveta Bartošová je obětí domácího násilí. Ty bolesti měla šílené. Lékaři jasně zjistili, že má zlomeniny kostí v obličeji. A jsou čerstvé. Proti tomu agresorovi (příjmení Rychtář už odmítá vyslovovat) by měl konečně někdo zasáhnout,“ uvedl k videu Macura.

Reklama

Další články

Načítám