Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) v horkých dnech konečně mohla sundat speciální podpůrnou podprsenku, kterou musela nosit šest týdnů po plastice prsou ve dne i v noci. Poprvé tak mohla vystavit své silikonové trojky.

S přítelem Kamilem Bartoškem alias Kazmou vyrazili k bazénu. Dovolenou si kvůli pracovnímu vytížení zatím nemohou dovolit. "S Kamilem máme pracovní léto. Přijali jsme nabídku, že si v létě zavysíláme spolu v rádiu, pro mě je to fajn zpestření. Vysílání má podtext "Love is in the air" a snažíme se ho naplnit. Témata jsou letní, flirtovací a plné lásky. Nabídku jsem přijala na omezenou dobu, protože mám spoustu jiných aktivit a vstávat ve čtyři ráno bych dlouhodobě nedala," řekla Super.cz Kateřina.

Kateřina zanedlouho v rádiu bude končit a konečně vyrazí na dovolenou. "Chystám holčičí dovolenou s Claudinkou a kamarádkou, která má stejně staré dítě, a bereme i maminky. S Kamilem, který v rádiu maká dál, si to vynahradíme v zimě exotikou, pravděpodobně to bude Keňa," dodala Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám