Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová odjela své čtyřiadvacáté narozeniny oslavit k moři. A vybrala si pořádně nebezpečnou destinaci. V době, kdy Egypt trápí velké nepokoje, vyrazila do Hurghady. S přítelem Tomášem si dopřála dvanáct dní plných luxusu, romantiky a plážového dovádění. Žádné nebezpečí necítila, známé letovisko prý zatím vypadá bezpečně.

Dobrého jídla si ale Kamila moc neužila. Trápí se dietami a cvičí jako o život. Za poslední čtyři roky zhubla patnáct kilo a pokoj od hubnutí si nedá ani na dovolené. „Každý den ráno jsem byla ve fitku, běhala na páse a trochu posilovala, hodně jsem plavala, hrála volejbal a šnorchlovala, takže žádné nabrání kil na dovolené nehrozilo,“ pochlubila se zpěvačka.

Přesto si prý dovolenou užila. „Byla to jedna z nejluxusnějších a nejkrásnějších dovolených v mém životě,“ přiznala zpěvačka, jež měla i malou narozeninovou oslavu, kterou ji překvapil hotel. „Připravili mi nádherný stůl a celý hotel mi zpíval a tančil! Dostala jsem nádherný dort, a dokonce jsem poprvé jedla uvařené mořské kraby, což byla mňamka. Ale raději si dám pořádný steak,“ uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám