Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Televize Prima si rozhodla zajistit vysokou sledovanost a do připravované nové řady šmírovací reality show VyVolení, o jejíž přípravě jsme informovali jako první, chce dostat opravdu vtipné hvězdné tváře. „Lanařili mě, řekla jsem si o deset miliónů,“ prozradila Super.cz mamá Štiková. Její dcera Ornella Štiková (31) prý byla oslovena také. To by byl pořádný masakr, kdyby obě znesvářené příbuzné televize dostala do soutěže!

„Volali mi minulé pondělí, já to ale rezolutně odmítla. Když mi ale dají deset miliónů, nebudu váhat ani vteřinu,“ prozradila nám Monika Štiková. Ta prý nikdy nechtěla být slavná, do podvědomí diváctva se údajně dostala jen omylem, když se snažila, aby vyšla najevo pravda o vztahu její dcery Ornelly Štikové a Josefa Kokty.

„Z psychologického hlediska mě ta reality show hrozně moc zajímá, takže bych ráda vzala místo moderátorky. Nechci vystrnadit Terezu Pergnerovou, spíš bych ji doplnila nebo chodila s mikrofonem do vily,“ maluje si vzdušné zámky Monika, která si nabídku vyložila tak, že kdyby se projektu zevnitř zúčastnila, dostala by honorář ve výši ušlého zisku.

I její dcery dostaly šanci. „Charlotte jsem jim rovnou zakázala. Není jí osmnáct. A vím, že Ornellu se rozhodli oslovit. Jak to dopadlo, to netuším,“ dodala manažerka projektu Proslaví se celá rodina.

Ornella nebrala mobilní telefon, tak se k nabídce nemohla vyjádřit. Třeba by ji ale pustili za zdi vily i s miminkem a přítelem Josefem Koktou. Dvojice by po večerech mohla vyprávět veselé historky o tom, jak spolu podváděli Pepovu manželku Gabrielu Partyšovou…

Reklama

Další články

Načítám